Allergie informatie: Bloemkool-ovenschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo bloemkool roosjes
- 125 gram geraspte kaas
- 200 gram zachte roomkaas
- 4 eetlepels crème fraîche
- 2 bosjes lente-ui, in plakjes
- 6 plakjes spek/ham, gekookt en verkruimeld
- 1 teentje knoflook, geraspt
- zout en peper naar smaak
Meer Recepten
- Tricolore van groenten met rookworst
Met bloemkool, broccoli en rookworst uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Ovenschotel met aardappelen en spitskool
Met aardappels, spitskool en rundergehakt uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Ovenschotels - bettyvandijk - Curry van bloemkook met kokosmelk
Met currypasta, bloemkool en kokosmelk uit India
4 porties - 20 minuten
Roerbakgerechten - jodiaanstoot - Bloemkool met verse dille en peterselie
Met bloemkool, olijfolie en dille uit Nederland
6 porties - 30 minuten
Groentegerechten - marijkealders
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Bloemkool-ovenschotel
- Allergieen informatie