Allergie informatie: Gemarineerde kippenbouten
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kippenbouten
- 1 eetlepel Franse mosterd
- 1 eetlepel Dijon mosterd
- 125 milliliter rietsuiker
- 5 eetlepels limoensap
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 theelepels worcestersaus
- zout
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Gemarineerde olijven
Met olijven, knoflook, tijm uit Spanje
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Tapas - sacha - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Gemarineerde kastanjechampignons
Met kastanjechampignons, limoensap en rietsuiker uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Hapjes - lucyvader - Gemarineerde asperges met roodbaarsfilet
Met asperges, dragon en kervel uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Groentegerechten - tamtammetje76
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Gemarineerde kippenbouten
- Allergieen informatie