Allergie informatie: Coq au vin met worteltjes en puree
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 poulettes (kleine kippetjes)
- 100 gram gerookt spek, in blokjes
- 20 gram boter
- 13 takjes dragon
- 1 ui, fijngesneden
- 250 gram champignons, schoongemaakt en gehalveerd
- 100 gram zilveruitjes
- 1 kg kruimige aardappels
- 1 eetlepel bloem
- 80 milliliter droge vermouth
- 500 milliliter witte fruitige wijn
- 500 gram worteltjes, geschild en in stukjes
- 100 gram zure room
- rasp van 1 citroen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Coq au vin met worteltjes en puree
- Allergieen informatie