Allergie informatie: Gehaktballetjes met rijst en kropsla
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo tomaten
- 50 milliliter olijfolie + 3 eetlepels
- 2 teentjes knoflook
- 2 takjes verse rozemarijn
- 1 bosje verse basilicum
- zout en versgemalen peper
- 1 eetlepel suiker
- 400 gram witte rijst
- 500 gram gehaktballetjes
- 1 kropsla
- 1 kleine ui
- 50 gram spekreepjes
- 16 zwarte olijven zonder pit
- 1 eetlepel witte wijnazijn
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gehaktballetjes met rijst en kropsla
- Allergieen informatie