Allergie informatie: Roggebrood met ricotta crème
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kleine paprika (bijvoorbeeld geel)
- 1 teentje knoflook
- 2-3 takjes tijm
- eventueel 1-2 eetlepels alfalfa
- 1 eetlepel olijfolie
- 75 gram olijven, gevuld met paprika
- 150 gram ricotta of roomkaas
- 12 kleine ronde plakken roggebrood (120 gram)
Meer Recepten
Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaardTofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweilandRatatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijkOud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hapjes
- Roggebrood met ricotta crème
- Allergieen informatie