Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roggebrood met ricotta crème recept
Roggebrood met ricotta crème recept

Roggebrood met ricotta crème


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes. Pel en snipper de knoflook. Was de tijm en pluk hem op een paar blaadjes na voor garnering van de steeltjes. Was de alfalfa en laat hem goed uitlekken. Verhit de olie. Leg wat paprika ter garnering opzij en bak de rest samen met de knoflook ca. 2 minuten in de olie. Bak de tijm kort mee. Laat alles afkoelen. Snijd 2-3 olijven in schijfjes ter garnering en hak de rest fijn. Roer de paprikamix en de gehakte olijven door de ricotta en breng krachtig op smaak met zout en peper. Schep met een kleine ijslepel ca. 12 bolletjes uit de crème en leg ze op de plakken roggebrood. Garneer met de olijven, de paprika, de alfalfa en de tijm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roggebrood met ricotta crème recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven