Allergie informatie: Bruin speltbrood met pijnboompitten
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram speltmeel
- 150 gram speltbloem
- 7,5 (2 theelepels) gram zout
- 7 gram (1 zakje) droge gist of 20 gram verse gist
- 220 milliliter water
- 5 gram (1 theelepel) bruine basterdsuiker
- 50 gram boter of margarine
- sap van 0,5 citroen
- 30-40 gram pijnboompitten
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Bruin speltbrood met pijnboompitten
- Allergieen informatie