Allergie informatie: Atjar kacang (bonen in het zuur)
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram sperziebonen
- 250 gram snijbonen
- 250 gram boterbonen
- 1 kilo tuinbonen
- 1 theelepel zout
- 1 bosje dille
- 3 eetlepel mosterdzaadjes
- 2 liter witte wijnazijn
- 100 gram suiker
- 1 teentje knoflook
Meer Recepten
- Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Vegetarische bonensalade
Met kidneybonen, witte bonen en chilibonen uit Verenigde Staten
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - nina_noralie - Gegrilde zeebaars
Met zeebaars, venkel en basilicum uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Bananenchips
Met bakbananen, gemberpoeder en chilipoeder uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Kerrykip van het spit
Met kip, nandan massala en zeezout uit Nederland
4 porties - 1 uur
Gevogelte - hots
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Atjar kacang (bonen in het zuur)
- Allergieen informatie