Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde zeebaars recept
Gegrilde zeebaars recept

Gegrilde zeebaars


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de zeebaars schoon en snijd de zijkanten schuin in, zodat de smaak van de kruiden er beter intrekt. Vul de buik van de vis met een deel van de wilde venkel. Hak de overgebleven wilde venkel met de basilicum en meng dit samen met de helft van de anijszaadjes, het zout en de peper. Rol de vis door dit mengsel, giet er een scheutje olie op en rooster het geheel ongeveer 20 minuten op een hete grillplaat. Serveer het meteen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gegrilde zeebaars recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven