Allergie informatie: Haagse bluf tompouce
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 plakjes bladerdeeg ontdooid
- 1 cup gepasteuriseerd vloeibaar eiwit(pak á 6 cups danegg koelvak)1/2 zakje amandelschaafsel
- 25 milliliter slagroom
- 25 gram suiker
- 5 eetlepel bosvruchtensaus (flesje hero)poedersuiker
- bakpapier
Meer Recepten
- Tompouce van komkommer en gerookte zalm
Met gerookte zalm, komkommer en zalmeitjes uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - wilhelmina - Studenten bluf
Met eiwit, suiker en sinaasappelsap uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Haagse bluf
Met eieren, rode bessensap en suiker uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Nagerechten - erikjan - Haagse bluf
Met eiwitten, bessensap en beschuit uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Nagerechten - Markie - Aardbeienroombroodjes
Met witte bolletjes, banketbakkersroom en aardbeien uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Zoetigheden voor de kleintjes - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Azijn en olien
- Haagse bluf tompouce
- Allergieen informatie