Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Haagse bluf recept
Haagse bluf recept

Haagse bluf


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de eiwitten, het bessensap en de suiker in een grote vetvrije (liefst metalen) kom en klop het geheel met een garde of de mixer tot alle suiker is opgelost en de eiwitten geheel stijf zijn geslagen. Het eiwit moet zo stijf zijn dat de kom even omgekeerd kan worden zonder dat het mengsel uit de kom valt. Neem 4 diepe schotels en leg op iedere schotel een beschuit. Verdeel het eiwitmengsel over de schotels. Garneer eventueel met een toefje slagroom.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit haagse bluf recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven