Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Haagse bluf tompouce recept
Haagse bluf tompouce recept

Haagse bluf tompouce


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 225 graden C. Plakjes bladerdeeg diagonaal doormidden snijden. Deeg op met bakpapier beklede bakplaat leggen en bestrijken met beetje eiwit. Amandelschaafsel over deeg verdelen. Deegplakjes 10 min. in oven bakken tot ze gerezen en goudbruin zijn. Op rooster laten afkoelen. In vetvrije kom rest van eiwit stijfkloppen tot eiwit in pieken blijft staan. In een andere kom slagroom stijf kloppen. Slagroom, suiker en bosvruchtensaus luchtig door geklopt eiwit scheppen. Bladerdeeg driehoekjes overlangs doormidden snijden en onderste helften op bordjes leggen. Hierover slagroommengsel verdelen. Afdekken met bovenste driehoekjes. Bestuiven met poedersuiker.

Allergenen Informatie

Voor dit haagse bluf tompouce recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven