Allergie informatie: Creme van lenteui met Hollandse garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 bosje lentui
- 3,5 deciliter kippenbouillon
- 1,8 deciliter slagroom
- 1 sjalotje
- wat boter
- peper en zout
- 100 gram hollandse garnalen
- hete borden of glaasjes
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Creme van lenteui met hollandse garnalen
- Allergieen informatie