Allergie informatie: Salade van gamba’s en inktvisringen met knoflook-ketjapdressing
Terug naar het receptIngrediënten
- 24 gamba’s
- 200 gram inktvisringen
- sla, verschillende soorten sla (lollo rosso, lollo verde, eikenbladsla, veldsla)
- 1 bakje kerstomaatjes
- 100 gram pijnboompitjes
- 2 teentjes knoflook
- 1 deciliter ketjap
- 2 deciliter olijfolie
- 1 theelepel kerriepoeder
- bloem
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland