Allergie informatie: Paté van verse zalm, gerookte zalm en prei
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram zalmfilet
- 100 gram gerookte zalm
- 15 centiliter vloeibare room
- 120 gram boursin (fijne kruiden)
- 2 dunne preien
- 3 eieren
- een paar rode bessen
- verse bieslook
- 1 in plakjes gesneden citroen
- zout
- peper
Meer Recepten
- Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Paté van verse zalm, gerookte zalm en prei
- Allergieen informatie