Allergie informatie: Mergpijpjes
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de biscuit:
- 50 gram boter
- 4 eiwitten
- 5 eidooiers
- 100 gram suiker
- 100 gram bloem
- voor de botercrème:
- 1 vanillestokje
- 125 milliliter melk
- 25 gram suiker
- 1 eidooier
- 1 eetlepel bloem
- 125 gram roomboter
- 30 gram poedersuiker
- 4 eetlepels frambozenjam
- voor de marsepein:
- 400 gram witte amandelen
- 500 gram poedersuiker
- 2 eiwitten
- 1 theelepel rozenwater
- extra nodig:
- boter om in te vetten
- 1 vierkante bakvorm
- bakplaatje
- plasticfolie
- 200 gram pure chocolade
- bakpapier
Meer Recepten
- Klößchen (meelklootjes) met merg
Met mergpijpjes, broodkruim en bouillon uit Duitsland
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - sacha
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Mergpijpjes
- Allergieen informatie