Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kl÷▀chen (meelklootjes) met merg recept
Kl÷▀chen (meelklootjes) met merg recept

Kl÷▀chen (meelklootjes) met merg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Druk de merg uit de pijpjes maar zorg ervoor dat je niet de naaldachtige structuur meekrijgt die aan de uiteinden van een bot kunnen zitten. Neem dus altijd mergpijpen uit het midden van het bot. Smelt de merg in een pannetje en laat het afkoelen, maar niet stollen. Roer er een ei doorheen, maak er met het broodkruim een deeg van en vergeet de kruiden niet. Gaar deze meelklootjes in bouillon. Niet allemaal tegelijk maar eerst een paar proberen of ze niet uit elkaar vallen.

Serveersuggesties

Deze kl÷▀chen (meelklootjes/meelballetjes) worden vaak in de soep gegeten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kl÷▀chen (meelklootjes) met merg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven