Allergie informatie: Pakketjes met zalm,feta en kruiden voor brunch
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram feta, verkruimeld
- 250 gram ricotta
- 150 gram gerookte zalm in stukjes
- 2 eetlepels fijngehakte dille
- 2 eetlepels fijngehakte bieslook
- peper
- zout
- 12 vellen filodeeg
- 100 gram gesmolten boter, plus exra voor het invetten
- 4 eetlepels droog broodkruim
- 6 theelepels karwijzaad
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Pakketjes met zalm,feta en kruiden voor brunch
- Allergieen informatie