Allergie informatie: Saus mosterd-dille
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 milliliter yoghurt
- 1 eetlepel grove mosterd
- 1 theelepel honing
- vers gemalen zwarte peper
- 1 eetlepel vers gehakte dille
Meer Recepten
- Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Saus mosterd-dille
- Allergieen informatie