Allergie informatie: Hachee
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundvlees, bijvoorbeeld, riblappen in stukken
- peper
- zout
- 1 teen knoflook
- 100 gram boter
- 2 kruidnagels
- 1 laurierblad
- 1 kilo uien, gepeld en in dunne ringen gesneden
- 1 scheut rode wijn
- 4 eetlepels zoete ketjap
- 1 theelepel sambal
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 1 scheutje wijnazijn
- 1 theelepel bruine suiker
Meer Recepten
- Hachee
Met uien, hacheevlees en nootmuskaat uit Nederland
4 porties - 4 uur
Stoofschotels - tuttebel - Hachee
Met hacheevlees, uien en runderbouillon uit Nederland
4 porties - 2 uur
Stoofschotels - krisje111 - Hachee a la Annette
Met hacheevlees, uien en champignons uit Nederland
3 porties - 3 uur en 45 minuten
Vlees - avdwijngaard - Rode kool stamppot
Met rundergehakt, rode kool en aardappelen puree uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Groentegerechten - zuko - Hachee
Met rundvlees, uien en hacheekruiden uit Nederland
6 porties - 2 uur
Vlees - keukenwonder
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hachee
- Allergieen informatie