Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hachee a la Annette recept
Hachee a la Annette recept

Hachee a la Annette


Ingrediënten


Bereidingswijze


Braad het vlees (en voor het braden eerst natuurlijk het vlees kruiden met hacheekruiden) aan en laat het zachtjes opstaan voor ongeveer 3 uurtjes. Doe er 3 gepelde uien in en 1 bakje fijn gesneden champigons. Dit alles lekker aanmaken met 1 glas goede rode wijn. Lekker eten met aardappels - rijst - aardappelpuree en rode kool met appeltjes.

Allergenen Informatie

Voor dit hachee a la annette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven