Allergie informatie: Wilde rijst met wijtingfilet
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram kastanje paddenstoelen
- 1 groene paprika
- 2 tomaat
- 1 deciliter room
- 1 deciliter pittige currysaus
- 1 ui
- 8 scampi's
- 500 gram blauwe wijtingfilet
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1 theelepel paprikapoeder
- 0,5 theelepel peper
- 0,25 theelepel zout
- bloem
- wilde rijst, gekookt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Wilde rijst met wijtingfilet
- Allergieen informatie