Allergie informatie: Piendang ikan (kruidige, gestoofde vis met spitskool)
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 moten verse kabeljauw
- sap van 1 citroen
- 4 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 2 lomboks
- 2 eetlepels boter
- 1,5 theelepel koenir
- 1 theelepel trassie
- 2 schijfjes laos
- 1 stengel sereh
- 2 salamblaadjes
- 3 theelepel asem
- 1 theelepel zout
- 0,25 spitskool
- mespunt suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro