Allergie informatie: Pilav met kip en perzik
Terug naar het receptIngrediënten
- 75 gram rozijnen
- 1 ui, gesnipperd
- 1 eetlepel olie
- 150 gram kipfilet, in stukjes
- 0,5 knolselderij, in stukjes
- 35 gram tomatenpuree
- 3 eetlepels ketjap asin
- 1 klein blikje perziken, in stukjes gesneden
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Pilav met kip en perzik
- Allergieen informatie