Allergie informatie: Tagliatelle met zalm en asperges
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram tagliatelle met ei, Italiaans (zak 500 gram)
- 500 gram witte asperges. geschild en in stukken van ca 3 cm
- 300 gram gebroken sperziebonen (diepvries)
- 350 gram wilde zalm (diepvries), ontdooid en in stukjes
- 1 pakje saus voor asperges (maggi)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Tagliatelle met zalm en asperges
- Allergieen informatie