Allergie informatie: Zuurkool-hamrolletjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1250 gram kruimige aardappelen, geschild, gewassen en in stukken
- 100 milliliter melk
- 2 eetlepels boter
- 20 gram platte peterselie, fijngesneden
- 250-500 gram zuurkool, uitgeknepen
- 8 plakken grillham
- 8 plakken romig zacht belegen kaas
Meer Recepten
- Zuurkool met vruchten
Met zuurkool, rozijnen, appel uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Budget - siebrenee - Zuurkool in notenolie
Met walnoten, wijnzuurkool en walnootolie uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - lekker_koken - Frisse zuurkool
Met zuurkool, ananas en krenten uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Groentegerechten - harwoon - Zuurkoolschotel met shoarma en ananas
Met zuurkool, shoarmavlees en ananas uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Herfst - etensfan - Pompoen met zuurkool en aduki bonen
Met aduki bonen, zuurkool en pompoen uit Nederland
2 porties - 1 uur en 15 minuten
Vegetarisch - lizavandieren
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Zuurkool-hamrolletjes
- Allergieen informatie