Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkool-hamrolletjes recept
Zuurkool-hamrolletjes recept

Zuurkool-hamrolletjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 210 graden.
Zet de aardappelen op met water en zout, kook ze in ca. 20 minuten gaar. Giet ze af en stamp ze tot een grove puree, voeg de melk, de boter en de peterselie toe en naar smaak zout en peper.
Leg de plakken kaas naast elkaar op een schoon werkvlak, leg de ham erop en verdeel de zuurkool erover en rol de plakken erop.
Schep de aardappelpuree in de ovenschaal en leg de zuurkoolrolletjes erop. Plaats de ovenschaal in het midden van de oven , en bak ca. 15- 20 minuten tot de kaas gesmolten is.

Serveersuggesties

Lekker met ketchup.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuurkool-hamrolletjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven