Allergie informatie: Romige kipgratin met een deksel van stokbrood en kruidenboter
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram kipfilet
- 100 gram kruidenboter
- 150 gram ontbijtspekreepjes
- 600 gram gesneden prei
- zout
- peper
- 4 eetlepels gesneden peterselie
- ca. 16 sneetjes stokbrood
- 200 gram geraspte belegen kaas
- voor de witte saus:
- 25 gram boter
- 20 gram bloem
- 2 deciliter heldere vleesbouillon (van blokje)
- peper
- zout
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader