Allergie informatie: Rode linzensoep met ras al hanout
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram gedroogde rode linzen
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 1 theelepel ras al hanout
- 2 theelepel tomatenpuree
- 3 eetlepel olijfolie
- 650 milliliter runderbouillon
- 0,5 courgette
- 300 gram tomaten
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Rode linzensoep met ras al hanout
- Allergieen informatie