Allergie informatie: Kipsalade met nectarine en avocado
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kipfilet
- 1 liter kippenbouillon (van tablet)
- 1 krop andijvie
- 2 nectarines
- 2 avocado’s
- 2 eetlepels citroensap
- 3 eetlepels gehakte bieslook (vers of diepvries)
- Voor de dressing:
- 3 eetlepels olijfolie (mediterrane)
- 2 eetlepels rode vruchten of frambozenazijn
- 2 eetlepels mayonaise
- 100 milliliter witte wijn
- 1 theelepel kerriepoeder
- 3 eetlepels crème fraîche
- zout en peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Kipsalade met nectarine en avocado
- Allergieen informatie