Allergie informatie: Shoarmataart met spitskool
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 plakjes bladerdeeg, ontdooid
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 uien, gesnipperd
- 450-500 gram shoarmavlees
- 400 gram gesneden spitskool
- 3 eetlepels knoflooksaus
- 1 zak ijsbergsla
- tuinkruiden naar behoefte
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Shoarmataart met spitskool
- Allergieen informatie