Allergie informatie: Eendenborstfilet met een saus van kersenlikeur en honing
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eendenborstfilets
- 6 eetlepels balsamico azijn
- 6 eetlepels honing
- 1 glas kersenlikeur
- 40 centiliter crème fraîche
- 300 gram witte rijst
- zout
- peper
Meer Recepten
Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaardTofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweilandZalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytiePilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk