Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eendenborstfilet met een saus van kersenlikeur en honing recept
Eendenborstfilet met een saus van kersenlikeur en honing recept

Eendenborstfilet met een saus van kersenlikeur en honing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Braad de eendenborstfilets in een braadpan met anti aanbaklaag op de huidkant gedurende 5 minuten. Geen vet toevoegen. Giet het vet af en braad het nu 5 minuten op de vleeskant. Houd het vlees warm. Deglaceer de saus met de kersenlikeur en de balsamico azijn. Voeg de honing en de crème fraîche toe. Goed mengen tot een gladde saus. Kook tegelijker tijd de rijst. Snij het vlees in plakken en verdeel deze over vier verwarmde borden. Giet er wat saus over. Pers de rijst in een vormpje op elk bord. Giet er ook wat saus over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit eendenborstfilet met een saus van kersenlikeur en honing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven