Allergie informatie: Broodje met romige vleesreepjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram champignons
- 300 gram varkensreepjes
- 0,5 eetlepel Provençaalse kruiden
- 25 gram boter
- 200 milliliter crème fraîche
- 2 theelepels honing
- 4 grote broodjes (bijvoorbeeld triangel-broodjes)
- 1 zak gemengde sla (300 gram)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Broodje met romige vleesreepjes
- Allergieen informatie