Allergie informatie: 30 worstenbroodjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram bloem
- 60 gram gist
- 20 gram zout
- 10 gram suiker
- 60 gram boter
- 580 gram melk
- 500 gram half om half gehakt (kruiden naar eigen wens)
Meer Recepten
- Worstenbroodjes aan een prikker
Met knokworsten, bladerdeeg en ei uit Nederland
10 porties - 30 minuten
Lunchgerechten - bettyvandijk - Mini worstenbroodjes
Met croissantdeeg en knakworstje uit Nederland
20 porties - 15 minuten
Hapjes - sassefras1972 - Mini worstenbroodjes
Met bladerdeeg en cocktailworstje uit Nederland
1 portie - 15 minuten
Broodgerechten - hoet3 - Worstenbroodjes
Met bladerdeeg en knakworstje uit Nederland
20 porties - 30 minuten
Broodgerechten - hoet4 - Worstenbroodjes
Met bladerdeeg en knakworste uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Hapjes - janneke81
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- 30 worstenbroodjes
- Allergieen informatie