Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Worstenbroodjes aan een prikker recept
Worstenbroodjes aan een prikker recept

Worstenbroodjes aan een prikker


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 gaden en ontdooi de bladerdeegvelletjes. leg de satéprikkers in een bakje water (zo kunnen ze niet verbranden)
Smeer op ieder velletje bladerdeeg een dun laagje curry. Rol het bladerdeegvelletje om het knakworstje heen en vouw de bovenkant en de onderkant dicht. Steek in één uiteinde een satéprikker. leg dit pakketje vervolgens op een bakplaat met bakpapier.
Doe hetzelfde met de andere worstjes.
Smeer de bovenkant van de worstenbroodjes met wat losgeklopt ei en bak ze 17.5 minuten in de oven tot ze mooi bruin zijn en het deeg gaar is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit worstenbroodjes aan een prikker recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven