Allergie informatie: Stoofperen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo stoofperen
- 1 pijpkaneel
- 10 deciliter rode bessensap
- 3 deciliter water
- 4 eetlepels rietsuiker
- citroensap
- 10 gram aardappelmeel
Meer Recepten
Gestoofde peertjes (makkelijk en calorie-arm)
Met stoofperen en gluhwei uit Nederland
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - roxannekimbaMiens kleiperen met pekelspek
Met kleiperen en pekelspe uit Nederland
2 porties - 2 uur en 5 minuten
Groentegerechten - mienStoofpeertjes in Sangria
Met sangria en stoofpere uit Nederland
4 porties - 2 uur
Nagerechten - PandaliesjeStoofperen volgens oma's recept
Met stoofperen, kaneelstokje en kruidnagelen uit Nederland
4 porties - 3 uur en 30 minuten
Bijgerechten - isisSpek met peren
Met stoofperen, zuurkoolspek en water uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Bijgerechten - mrs.mena
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Stoofperen
- Allergieen informatie