Allergie informatie: Stoofperen
Terug naar het receptIngrediënten
- 2,5 kg gieser wilderman stoofperen
- 1/2 zakje donkere basterdsuiker
- 1 theelepel kaneelpoeder
- ± 200 cc water
Meer Recepten
- Gestoofde peertjes (makkelijk en calorie-arm)
Met stoofperen en gluhwei uit Nederland
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - roxannekimba - Miens kleiperen met pekelspek
Met kleiperen en pekelspe uit Nederland
2 porties - 2 uur en 5 minuten
Groentegerechten - mien - Stoofpeertjes in Sangria
Met sangria en stoofpere uit Nederland
4 porties - 2 uur
Nagerechten - Pandaliesje - Stoofperen volgens oma's recept
Met stoofperen, kaneelstokje en kruidnagelen uit Nederland
4 porties - 3 uur en 30 minuten
Bijgerechten - isis - Stoofperen
Met stoofperen, rode bessensap en rietsuiker uit Nederland
4 porties - 1 uur
Bijgerechten - lucyvader
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Stoofperen
- Allergieen informatie