Allergie informatie: Sate van kippengehakt
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram mager kippengehakt
- 1 theelepel ketjoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 0,5 teentje fijngesneden knoflook
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel sambal oeloek
- 1 eetlepel fijngesneden ui
- 16-20 stengels citroengras (sereh) of stevige houten spiesjes
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - Baby fruithapje vanaf 4 maanden
Met banaan, liga en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Baby - iapm
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Sate van kippengehakt
- Allergieen informatie