Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rabarber-frambozencompote recept
Rabarber-frambozencompote recept

Rabarber-frambozencompote


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm op een laag vuur 400 mililiter water met het sinaasappelrasp, vanillestokje en merg en de suiker al roerend tot de suiker is opgelost. Voeg de rabarber toe en pocheer 5 minuten op laag vuur of tot het net zacht is. Schep de rabarber met een schuimspaan uit de pan in een kom en kook het resterende vloeistof op hoog vuur in 5 minuten in tot een siroop. Voeg de frambozen toe en schenk het mengsel over de rabarber in de kom. Laat de compote afkoelen en serveer bij bijvoorbeeld een vanillepudding.

Allergenen Informatie

Voor dit rabarber-frambozencompote recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven