Allergie informatie: Atjar Ketimun dan Kacang (komkommer met pinda’s op zuur)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 komkommers
- 2 theelepels zout
- 2 rode lombok
- 3 sjalotjes
- 100 gram ongezouten, geroosterde pinda's
- 2 eetlepels limoensap
- 1 eetlepel azijn
- 2 theelepels suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Atjar ketimun dan kacang (komkommer met pinda’s op zuur)
- Allergieen informatie