Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Atjar Ketimun dan Kacang (komkommer met pinda’s op zuur) recept
Atjar Ketimun dan Kacang (komkommer met pinda’s op zuur) recept

Atjar Ketimun dan Kacang (komkommer met pinda’s op zuur)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en snijd de komkommer in dunne plakjes.
Meng het met het zout en laat het even staan.
Druk dan in een vergiet het vocht eruit.
Ontpit de lomboks en snijd deze fijn samen met de sjalotten.
Maal de pinda's in de vijzel fijn.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar

Serveersuggesties

In een afgesloten pot is dit gerecht 4 weken in de koelkast houdbaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit atjar ketimun dan kacang (komkommer met pinda’s op zuur) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven