Recepten van Jaccor uit Indonesie
Recept 1.021 - 1040 van de in totaal 1040 recepten uit Indonesie van Jaccor.Terug naar alle recepten van Jaccor.
- Smoor Djawa (stoofschotel van sukadelappen)
Met sukadelappen, knoflook en sambal oelek uit Indonesie
4 porties - 3 uur en 50 minuten
Vlees - jaccor - Ajam gong pao (pittig gekruide kip)
Met kipfilet, spaanse peper en pindas uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Pedis (zeer hete kip)
Met kippenpoten, lombok en knoflook uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kare (stevig gekruide kip)
Met kip, rawit en knoflook uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Anak Domba Bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden)
Met lamskoteletten, knoflook en djahe uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ajam Smoor (kippen stoofschotel)
Met kippenborst, kool, prei uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Gevogelte - jaccor - Atjar taugé (tauge op zuur)
Met tauge, peen en suiker uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ajam Bali (hete kip)
Met kipkluifjes, knoflook en trassi uit Indonesie
4 porties - 3 uur en 15 minuten
Gevogelte - jaccor - Ikan djahé (mild gekruide kabeljauw)
Met kabeljauwfilet, rode lombok en zeezout uit Indonesie
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Fen Pi salade (zure speklappen)
Met speklappen, koriander en eieren uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Maaltijdsalades - jaccor - Ajam piendang sarani (licht gekruide kip)
Met kip, sambal oelek en ui uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam penikie (licht zoete kip)
Met kippenpoten, knoflook en santen uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Paha pangang (Geroosterde kip)
Met kippenpoten, ketjap manis en rode lomboks uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kari Debal (zure hete kip)
Met kip, rode chilipepers en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - jaccor - Daging Perkedel kentang (licht gekruide stoofschotel)
Met aardappels, rundergehakt en djinten uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Daging koening (rundvlees in milde kerriesaus)
Met runderlappen, salam en santen uit Indonesie
4 porties - 3 uur en 15 minuten
Stoofschotels - jaccor - Daging age (licht zuur gestoofd rundvlees)
Met rundvlees, knoflook en santen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vlees - jaccor - Babi Tjin (licht gekruide speklappen)
Met speklappen, knoflook en ketjap uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Ajam besengeh (mild gekruide kip)
Met kipfilet, knoflook en kippenbouillon uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor - Bao poh bollen (gevulde broodbol)
Met bloem, rundergehakt en prei uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Snacks - jaccor
- Home
- Receptenboek van jaccor
- Uit indonesie