Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam besengeh (mild gekruide kip) recept
Ajam besengeh (mild gekruide kip) recept

Ajam besengeh (mild gekruide kip)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak ui en knoflook glazig in de olijfolie.
Snijd de kip in blokjes en voeg dit toe aan de ui en knoflook. Bak het geheel tot de kip lichtbruin is.
Voeg de bouillon, sereh, basterdsuiker, santen, lomboks, trassi, kemirienoten, ketumbar, djinten, kunyit, laos, djahé, peper en citroensap toe aan het geheel.
Laat nu de pan op laag vuur nog 45 minuten door pruttelen.

Serveersuggesties

Eventueel binden met aardappelmeel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ajam besengeh (mild gekruide kip) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven