Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Daging koening (rundvlees in milde kerriesaus) recept
Daging koening (rundvlees in milde kerriesaus) recept

Daging koening (rundvlees in milde kerriesaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in kleine stukjes.
Snijd de ui en knoflook fijn en bak deze in de olie glazig.
Voeg het vlees toe en bak het licht bruin.
Voeg nu alle boemboes toe en laat deze even mee bakken.
Doe het water en het stukje santen erbij en laat het geheel 3 uur rustig pruttelen.
Verwijder tenslotte de blaadjes.

Serveersuggesties

Serveer het met rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit daging koening (rundvlees in milde kerriesaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven