Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan djahé (mild gekruide kabeljauw) recept
Ikan djahé (mild gekruide kabeljauw) recept

Ikan djahé (mild gekruide kabeljauw)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de ui en de knoflook en hak ze fijn.
Snijd de vis in stukken.
Fruit in wat olie de uien, knoflook en djahé goudbruin.
Roer er dan de lomboks (in ringetjes gesneden) en de citroenschil er door heen.
Tevens de laos, citroensap, gula djawa, ketjap en het zout erdoor roeren.
Bak de blokjes vis in hete olie en laat ze eventjes uitlekken op een stukje keukenrol.
Leg de mooie stukjes gebakken vis op een platte schaal en giet dan het kruidenmengsel over de stukjes vis.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan djahé (mild gekruide kabeljauw) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven