Allergie informatie: Rijstsalade met Hollandse garnalen, trostomaten en rode pesto
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram rijst
- zout
- 2 trostomaten
- 50 gram groene olijven met piment
- 200 gram Hollandse garnalen
- 2 eetlepels rode pesto
- 4 eetlepels room
- 1 eetlepel citroensap
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland