Allergie informatie: Pikante bulgur
Terug naar het receptIngrediënten
- 275 gram bulgur
- zout naar smaak
- 550 milliliter kokend water
- 3 eetlepel druivenpit olie
- 2 theelepel pikante paprikapoeder
- 2 theelepel kerriepoeder
- 2 theelepel kurkuma
- 2 theelepel komijn
- handje verse munt gesneden
- handje verse bieslook
- handje verse koriander
- 1 citroen de sap ervan
- handje blokjes feta
- 1 granaatappel de pitten ervan
- 1 sinaasappel het sap ervan
- 8 zongedroogde tomaten in stukjes
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Chili con carne
Met gehakt, bruine bonen en kidney bonen uit Mexico
4 porties - 50 minuten
Winter - Eddie_Eagle - Pikante uiencréme
Met kokosvet, ui en zonnebloemolie uit Nederland
1 portie - 15 minuten
Veganistisch - Micha1 - Pikante olijventapenade
Met knoflook, groene peper en olijven uit Italie
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Pikante kruidenolie
Met rode peper, knoflook en olijfolie uit Nederland
10 porties - 5 minuten
Azijn en oliën - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Pikante bulgur
- Allergieen informatie