Allergie informatie: Ajam paniki met witte kool in het zuur en sambal goreng telor
Terug naar het receptIngrediënten
- witte kool in het zuur:
- 0,25 witte kool
- 1 rode peper
- 100 milliliter water
- 100 gram suiker
- 50 milliliter azijn
- 2 eetlepels rozijnen
- ajam paniki:
- 3 eetlepels sojasaus
- 500 gram kip
- 3 rode uien
- 2 uien
- 5 rode pepers
- 3 centimeter gember
- 200 milliliter kokosmelk
- sambal goreng telor:
- 4 eieren
- 1 ui
- 1 rode peper
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels sojaolie
- 2 salamblad
- 2 centimeter laos
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel tamarindepasta
- 100 milliliter groentebouillon
- 100 gram geraspte kokos
- 100 gram garnalen
- 2 eetlepels gebakken uitjes
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop