Allergie informatie: Soesjes met een vulling van zalm en monchou
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram boter
- 60 gram gezeefde bloem
- 2 eieren
- zout
- 1 klein blikje zalm
- 150 gram zachte monchou
- 1 eetlepel tomaten ketchup
- 3 eetlepels crème fraiche
- 0,5 eetlepel citroensap
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hapjes
- Soesjes met een vulling van zalm en monchou
- Allergieen informatie